Schoenreparatie - Nils Kalf Schoenmaker

Schoenreparatie

Facebooklinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Alle soorten schoenreparatie mogelijk

Als erkende ambachtelijke schoenreparateurs kunnen wij alle reparaties uitvoeren, die nodig zijn om uw schoenen weer mooi te krijgen. Wij repareren heren- en damesschoenen van de luxere merken. Denk hierbij aan het plaatsen van leren langzolen, halve zolen in leer of rubber, nieuwe hakken en embouts. Bij leren zolen gebruiken wij de beste kwaliteit leer waaronder Rendenbach. En voor bijna alle reparaties maken we gebruik van de originele materialen van de merken Van Bommel, Van Lier, Edward Green, Crockett and Jones, Santoni, Cheaney, Alden en Greve. Wij zijn ook erkende schoenreparateur voor van Bommel schoenen. U kunt erop vertrouwen dat uw schoenreparaties perfect worden uitgevoerd.

Schoenreparatie volgens de Goodyear maakwijze

Deze maakwijze is heel duurzaam en wordt gebruikt bij de productie van luxere herenschoenen zoals van Bommel, van Lier, Santoni, Crocket and Jones, Cheaney enz. Daarnaast repareren we ook in alle andere maakwijzen voor luxe schoenen. Deze suède Santoni schoenen met single Monk strap links op de foto waren hard aan reparatie toe. Na een speciale wasbeurt hebben we het gehele onderwerk vervangen door nieuwe langzolen, zwaluwstaart hakken en hielvoeringen.

Schoenreparatie

Embouts onder zoolpunten

Embouts (of steel tips) zijn metalen plaatjes, die we onder de punt van je zolen plaatsen. Deze voorkomen dat je zoolpunten slijten. Hierdoor blijven ze veel langer mooi en kun je langer van je schoenen genieten. De embouts verzinken we in de zool en zijn van de bovenkant onzichtbaar. Wij raden aan embouts te laten plaatsen op nieuwe, ongedragen schoenen. En als je zolen aan vervanging toe zijn, plaatsen we ook weer nieuwe op de zolen. Lees de ervaringen van onze klanten op Stijlforum.

Steeltips ter bescherming van de zoolpunt

Schoenreparatie Christian Louboutin schoenen

Schoenen van ontwerper Christian Louboutin herken je aan de opvallende, rode zool. Hij raadt voor de reparatie van zijn schoenen schoenmakers aan, die gespecialiseerd zijn in het repareren van Louboutins. Dat zijn wij al een aantal jaren. Wij doen reparaties en brengen rode beschermzolen aan onder nieuwe en gedragen schoenen. Veel vrouwen (en ook mannen) weten ons te vinden met hun Louboutins, die we voorzien van speciale eivormige zolen. Deze sluiten mooi aan op de originele zolen. Wij voeren de reparatie zo uit dat vanaf de zijkant niets te zien is van de reparatie. Wij raden altijd aan nieuw paar Christian Louboutin schoenen direct te voorzien van een beschermzool. Dit is een zeer elegante oplossing om de originele zolen te beschermen. Bekijk onze prijslijst voor de prijzen.

schoenreparatie

Blind gestikte zolen

Veel luxe herenschoenen hebben een blind gestikte zool. Dit noemen ze ook wel een blinde groef genoemd. Daarbij is de zool helemaal glad en zijn geen stiksels zichtbaar. Met onze speciale machine en vakmanschap kunnen wij deze zolen perfect repareren. In onderstaande video zie je hoe wij dat doen bij een paar schoenen van het merk Edward Green.

Croco schoenen

Zie onze prijslijst voor de meest voorkomende reparaties. In onze fotogalerij krijgt u een goede indruk van onze schoenreparaties.

Menu