Schoenreparatie - Nils Kalf Schoenmaker

Schoenreparatie

Facebooklinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Alle schoenreparaties mogelijk

Als erkende ambachtelijke schoenreparateurs kunnen wij alle reparaties uitvoeren, die nodig zijn om uw schoenen weer mooi te krijgen. Wij repareren heren- en damesschoenen van de luxere merken. Denk hierbij aan het plaatsen van leren langzolen, halve zolen in leer of rubber, nieuwe hakken en embouts. Bij leren zolen gebruiken wij de beste kwaliteit leer waaronder Rendenbach. En voor bijna alle reparaties maken we gebruik van de originele materialen van de merken Van Bommel, Van Lier, Edward Green, Crockett and Jones, Santoni, Cheaney, Alden en Greve. Wij zijn ook erkende schoenreparateur voor van Bommel schoenen. U kunt erop vertrouwen dat uw schoenreparaties perfect worden uitgevoerd.

Nils Kals Schoenmaker specialisaties

Reparaties zool en hak volgens de Goodyear maakwijze

Deze maakwijze is heel duurzaam en wordt gebruikt bij de productie van luxere herenschoenen zoals van Bommel, van Lier, Santoni, Crocket and Jones, Cheaney enz. Daarnaast repareren we ook in alle andere maakwijzen voor luxe schoenen. Deze suède Santoni schoenen met single Monk strap links op de foto waren hard aan reparatie toe. Na een speciale wasbeurt hebben we het gehele onderwerk vervangen door nieuwe langzolen, zwaluwstaart hakken en hielvoeringen.

Schoenreparatie

Embouts onder zoolpunten

Embouts (of steel tips) zijn metalen plaatjes, die onder de punt van je zolen worden geplaatst om te voorkomen dat deze slijten. Hierdoor blijven de punten van je zool veel langer mooi en kun je langer van je schoenen genieten. De embouts worden verzonken in de zool en het ziet er heel mooi uit. Wij raden aan ze te laten plaatsen op nieuwe, ongedragen schoenen. En als je zolen aan vervanging toe zijn, plaatsen we ook weer nieuwe op de zolen. Lees de ervaring van onze klanten op Stijlforum.

Steeltips ter bescherming van de zoolpunt

Schoenreparaties van Christian Louboutin schoenen

Schoenen van ontwerper Christian Louboutin zijn te herkennen aan de rode zool. De ontwerper raadt voor de reparatie van zijn schoenen een schoenmaker aan, die gespecialiseerd is in het repareren van Louboutins. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties en het aanbrengen van rode beschermzolen onder nieuwe en reeds gedragen Christian Louboutin schoenen. Door onze samenwerking met Azzurro, grootste verkooppunt in Nederland, krijgen we veel Louboutins in de winkel die we voorzien van speciale eivormige zolen, die mooi aansluiten op de originele zolen. Wij voeren de reparatie zo uit dat vanaf de zijkant niets te zien is van de reparatie. Wij raden altijd aan nieuwe paar Christian Louboutin schoenen direct te voorzien van een beschermzool. Dit is een zeer elegante oplossing om de originele zolen te beschermen. Kijk op onze prijslijst voor de prijzen.

schoenreparatie

Blind gestikte zolen

Veel luxe herenschoenen hebben een blind gestikte zool (ook wel blinde groef), waarbij de zool helemaal glad is en geen stiksels zichtbaar zijn. Met onze speciale machine en vakmanschap kunnen wij ook deze zolen perfect repareren. In onderstaande video zie je de hoe wij dat doen bij een paar schoenen van het merk Edward Green.

Croco schoenen

Zie onze prijslijst voor de meest voorkomende reparaties. In onze fotogalerij krijgt u een goede indruk van onze schoenreparaties.