Schoenreparatie haal en brengservice - Nils Kalf Schoenmaker

Schoenreparatie haal en brengservice

Facebooklinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Schoenreparatie haal en brengservice 

VANWEGE ONZE VERHUIZING NAAR BRABANT IS DEZE DIENST NIET MEER MOGELIJK

Je schoenen laten repareren wordt nu nog makkelijker binnen Amsterdam. Met onze schoenreparatie haal en brengservice halen wij je schoenen thuis op en leveren ze af als ze klaar zijn. Dus heb je schoenen, die aan reparatie toe zijn en zelf geen tijd of zin om naar onze winkel te komen? Maak gebruik van onze service. Wij nemen het inleveren en ophalen van jouw schoenen dan uit handen. Handig toch? De schoenreparatie haal en brengservice kost €10,00 voor reparaties tot €50,00 en is gratis bij reparaties boven €50,00. Voor deze service werken we samen met premium bezorgdienst Byondo.

schoenreparatie haal- en brengservice

Hoe werkt onze schoenreparatie haal en brengservice precies?

  1. Heb je een of meer paar schoenen, die je wilt laten repareren? Bel Nils Kalf Schoenmaker op 020-6234962 of 06-55543023 of stuur ons een e-mail als je jouw schoenen wil laten repareren.
  2. Nils Kalf geeft aan Byondo de opdracht om contact met je op te nemen voor het ophalen van je schoenen wanneer het jou het beste uitkomt. Hiervoor krijgt Byondo jouw telefoonnummer.
  3. De bezorger van Byondo haalt op het afgesproken tijdstip jouw schoenen op en levert ze dezelfde dag nog bij Nils Kalf Schoenmaker af.
  4. Wanneer jouw schoenen binnen zijn, neemt Nils Kalf contact met je op om door te nemen welke reparaties je wenst en/of volgens hem nodig zijn. Na betaling (via Tikkie of bankoverschrijving) van de afgesproken reparaties, gaat Nils voor je aan de slag.
  5. Als jouw schoenen gerepareerd zijn, belt Nils Kalf de bezorger van Byondo om de gerepareerde schoenen op te halen en bij jou te bezorgen. De bezorger neemt eerst telefonisch contact met je op om een tijdstip af te stemmen.
  6. Deze bezorgservice kost €10,00 voor reparaties tot €50,00. Bij reparaties boven €50,00 is de service gratis. Zorg dus dat je veel schoenen tegelijk ter reparatie aanbiedt, want dan kost halen en brengen je niets extra’s.

Jouw schoenen zijn bij Byondo in zeer goede handen en tijdens het halen en brengen goed verzekerd.