Schoenen opsturen - Nils Kalf Schoenmaker

Schoenen opsturen

Facebooklinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Schoenen opsturen voor reparatie

Schoenen opsturen Wilt u uw schoenen laten repareren, maar kunt u niet langskomen in onze winkel? Geen probleem, want u kunt ook per post uw schoenen opsturen voor reparatie. Zowel klanten binnen als buiten Nederland maken regelmatig gebruik van deze mogelijkheid.

Schoenen opsturen heel eenvoudig

  • U stuurt uw schoenen per post naar ons op voorzien van een briefje met uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ons adres: Nils Kalf Schoenmaker, Margrietstraat 120, 5731 BX Mierlo
  • Wij nemen na ontvangst van uw schoenen contact op om af te stemmen welke reparaties nodig zijn.
  • U ontvangt per e-mail een vrijblijvende offerte met daarin onze voorstellen voor de uit te voeren reparaties.
  • Nadat u akkoord bent met de prijs en het factuurbedrag is bijgeschreven op onze bankrekening gaan wij voor u aan de slag.
  • Als de reparatie klaar is, sturen wij uw gerepareerde schoenen naar u retour.

Verzendopties voor schoenen opsturen

Wij gebruiken in principe de standaard verzending voor het retourneren van uw schoenen. De kosten hiervoor zijn €6,96 (tot 10 kg). Mocht u ze aangetekend (tot € 500 verzekerd) of met verzekerservice (tot € 5.500 verzekerd) willen laten terugsturen, kan dat uiteraard ook. Aangetekend verzenden kost € 8,60 en de verzekerservice €14,45 (tot 10 kg). Bekijk alle actuele tarieven op PostNL. En mocht u toch in de buurt zijn als uw schoenen klaar zijn, kunt u bij ons binnenlopen om ze persoonlijk op te halen. Zie hiervoor onze openingstijden.
 

Daar word ik nou vrolijk van! Zelfs in Londen heb ik klanten, die hun schoenen ter reparatie opsturen 😉

Posted by Nils Kalf Schoenmaker on dinsdag 16 september 2014

Menu