Wij verhuizen op 1 maart 2021 - Nils Kalf Schoenmaker

Nils Kalf Schoenmaker gaat verhuizen

Posted on 1 februari 2021 at 13:01

2 reacties

Wij gaan op 1 maart 2021 verhuizen

Na bijna 10 mooie jaren op mijn huidige stek stop ik met ingang van 1 maart 2021 met mijn winkel aan de Eerste Tuindwarsstraat 2A in de Jordaan. Het huurcontract loopt binnenkort af en mede door de coronacrisis heb ik besloten het contract niet te verlengen. Op zaterdag 20 februari zijn we voor het laatst open. Ik stop niet met mijn werkzaamheden als schoenmaker, maar ga alleen verhuizen.

Schoenen langsbrengen en ophalen

U kunt tot en met zaterdag 13 februari schoenen ter reparatie langsbrengen of opsturen. Na 13 februari nemen we geen nieuwe projecten aan. Heeft u schoenen ter reparatie bij ons ingeleverd? Dan kunt u deze t/m zaterdag 20 februari bij ons ophalen. Op zaterdag 20 februari zijn we voor het laatst open. Bekijk onze openingstijden.

Hoe gaat het verder na 1 maart?

Ik ga in Brabant wonen en zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe locatie voor mijn schoenmakerij. Ik hoop dat u ook na mijn vertrek uit Amsterdam klant blijft van Nils Kalf Schoenmaker. Wilt u schoenen door mij laten repareren, dan kunt u ze vanaf 1 maart opsturen voor reparatie. Het adres waar u vanaf 1 maart uw schoenen naartoe kunt sturen is: Nils Kalf Schoenmaker, p/a Broekstraat 20 a, 5688 JX Oirschot

Tijdelijk adres per 1 maart

Wilt u schoenen door mij  laten repareren? Per 1 maart kunt u ze naar onderstaand adres opsturen. Zodra ik een nieuwe locatie, vindt u mijn nieuwe adres op mijn website, Google en social media kanalen. Mijn bestaande klanten breng ik via e-mail op de hoogte van mijn nieuwe adres.

Adres per 1 maart 2021
Nils Kalf Schoenmaker
p/a Broekstraat 20 a
5688 JX Oirschot

Mobiel: 06 555 430 23
E-mail: info@nilskalfschoenmaker.nl

Comments (2)

 1. Fred Stoeltie Reply

  8 februari 2021 at 17:02

  Ga je nu als rasechte Amsterdammer in Brabant wonen ? Begrijp ik niets van.

  1. Nils Kalf Reply

   30 april 2021 at 12:30

   Nieuw avontuur, nieuwe kansen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe zaak. Kom eens langs als je in de buurt bent van Mierlo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu