Handgemaakte schoenen - Nils Kalf Schoenmaker

Handgemaakte schoenen

Facebooklinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Handgemaakte schoenen, een geschenk voor uw voeten

Laat jouw persoonlijke stijl tot leven brengen met een paar handgemaakte schoenen van hoogwaardige kwalitatief door vakman Nils Kalf Schoenmaker.

maatwerk-reportageHandgemaakte schoenen, wat zijn de stappen?

  • In ons atelier bepalen we met de aanwezige pas schoenen welke maat het beste bij jou past. Als we dat hebben vastgesteld, kun je kiezen uit een van de bestaande modellen.
  • De volgende stap is het selecteren van het leer. Je mag kiezen uit een waaier met oneindig veel kleuren en soorten. Wat jouw stijl en smaak ook is, er zit daardoor altijd iets moois voor je tussen.
  • Na het kiezen van de gewenste leersoort gaan wij in ons atelier de schoenen op ambachtelijke wijze vervaardigen.
  • Na ongeveer zes weken zijn jouw eigen paar handgemaakte schoenen klaar. Je kunt ze persoonlijk bij ons ophalen, maar we kunnen ze ook desgewenst naar je opsturen.
  • Voor alle ontwerpen gebruiken wij een van de volgende maakwijzen.

Pak uit met de perfecte maatschoen

Volgens het blad The Big Black Book, waarin we vermeld staat als een van de beste maatschoenmakers van Nederland, heeft een man met smaak tenminste één paar maatschoenen in de kast. Tegen een meerprijs kun je ook schoenen speciaal door ons laten ontwerpen. Zo kun je schoenen laten maken, die als gegoten zitten en 100 procent aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Dus zoek je niet zomaar een paar schoenen, maar iets speciaals of voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld een bruiloft, feest, rode loper première, jubileum? Of wil je iemand een mooi paar schoenen cadeau doen? Loop eens binnen voor advies of neem contact met ons op voor een afspraak. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met je. Bekijk de prijzen voor handgemaakte schoenen.

Fotogalerij handgemaakte schoenen

Hieronder vind je een kleine selectie foto’s van onze handgemaakte schoenen. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten. Zie ook de fotogalerij van handgemaakte herenschoenen en handgemaakte damesschoenen.

Menu