Handgemaakte schoenen - Nils Kalf Schoenmaker

Handgemaakte schoenen

Facebookgoogle_pluslinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Handgemaakte schoenen, een geschenk voor uw voeten

Laat uw persoonlijke stijl tot leven brengen met een paar handgemaakte schoenen van hoogwaardige kwalitatief door vakman Nils Kalf Schoenmaker.

maatwerk-reportageHoe werkt het ontwerpen van een maatschoen?

  • In ons atelier bepalen we met de aanwezige pas schoenen welke maat het beste bij u past. Als we dat hebben vastgesteld, kunt u kiezen uit een van de bestaande modellen.
  • De volgende stap is het selecteren van het leer. U mag kiezen uit een waaier met oneindig veel kleuren en soorten. Wat uw stijl en smaak ook is, er zit altijd iets moois voor u tussen.
  • Na het kiezen van de gewenste leersoort gaan wij in ons atelier uw schoenen op ambachtelijke wijze vervaardigen.
  • Na ongeveer zes weken zijn uw handgemaakte schoenen klaar. U kunt ze persoonlijk ophalen of wij sturen ze naar u op.
  • Voor alle ontwerpen gebruiken wij een van de volgende maakwijzen.

Pak uit met de perfecte maatschoen

Volgens het blad The Big Black Book, waarin we vermeld staat als een van de beste maatschoenmakers van Nederland, heeft een man met smaak tenminste één paar maatschoenen in de kast. Tegen een meerprijs kunt u ook schoenen speciaal door ons laten ontwerpen. Zo kunt u schoenen laten maken, die als gegoten zitten en 100 procent aansluiten bij uw persoonlijke stijl en wensen. Dus zoekt u niet zomaar een paar schoenen, maar iets speciaals of voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld een bruiloft, feest, rode loper première, jubileum? Of wilt u iemand een mooi paar schoenen cadeau doen? Loop eens binnen voor advies of neem contact met ons op voor een afspraak. Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden. Bekijk de prijzen voor handgemaakte schoenen.

Fotogalerij handgemaakte schoenen

Hieronder vindt u een kleine selectie foto’s van onze handgemaakte schoenen. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten. Zie ook de fotogalerij van handgemaakte herenschoenen en handgemaakte damesschoenen.

Menu