Handgemaakte schoenen - Nils Kalf Schoenmaker

Handgemaakte schoenen

Facebookgoogle_pluslinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Handgemaakte schoenen, een geschenk voor uw voeten

Laat uw persoonlijke stijl tot leven brengen met een paar handgemaakte schoenen van hoogwaardige kwalitatief door vakman Nils Kalf Schoenmaker.

maatwerk-reportageHoe werkt het ontwerpen van een schoen?

  • In ons atelier bepalen we met de aanwezige pas schoenen welke maat het beste bij u past. Als we dat hebben vastgesteld, kunt u kiezen uit een van de bestaande modellen.
  • De volgende stap is het selecteren van het leer. U mag kiezen uit een waaier met oneindig veel kleuren en soorten. Wat uw stijl en smaak ook is, er zit altijd iets moois voor u tussen.
  • Na het kiezen van de gewenste leersoort gaan wij in ons atelier uw schoenen op ambachtelijke wijze vervaardigen.
  • Na ongeveer zes weken zijn uw handgemaakte schoenen klaar. U kunt ze persoonlijk ophalen of wij sturen ze naar u op.
  • Voor alle ontwerpen gebruiken wij een van de volgende maakwijzen.

Maatwerk schoenen

Tegen een meerprijs kunt u ook schoenen speciaal door ons laten ontwerpen. Zo kunt u schoenen laten maken, die als gegoten zitten en 100 procent aansluiten bij uw wensen. Dus zoekt u niet zomaar een paar schoenen, maar iets speciaals of voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld een bruiloft, feest, rode loper première, jubileum? Of wilt u iemand een mooi paar schoenen cadeau doen? Loop eens binnen voor advies of neem contact met ons op voor een afspraak. Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden. Bekijk de prijzen voor handgemaakte schoenen.

Fotogalerij handgemaakte schoenen

Hieronder vindt u een kleine selectie foto’s van onze handgemaakte schoenen. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten. Zie ook de fotogalerij van handgemaakte herenschoenen en handgemaakte damesschoenen.

Menu