Handgemaakte schoenen

facebookgoogle_pluslinkedinyoutubeinstagramfoursquare

Handgemaakte schoenen, een geschenk voor uw voeten

Wilt u een paar handgemaakte schoenen met een ontwerp naar keuze? Ook daarvoor bent u ook bij ons aan het goede adres. Nils Kalfs passie voor het schoenmakers vak gaat namelijk verder dan de schoenreparaties en het plaatsen van embouts. Laat uw persoonlijke stijl tot leven brengen met een paar handgemaakte, kwalitatief hoogwaardige schoenen van Nils Kalf Schoenmaker. Voor de ontwerpen gebruiken wij een van de volgende maakwijzen.

maatwerk-reportageHoe werkt het ontwerpen van een schoen?

  • In het atelier bepalen we met de aanwezige pas schoenen welke maat het beste bij u past. Als we dat hebben vastgesteld, kunt u kiezen uit een van de bestaande modellen.
  • De volgende stap is het selecteren van het leer. U mag kiezen uit een waaier met oneindig veel kleuren en soorten. Wat u stijl ook is, er is voor ieder wat wils.
  • Na het kiezen van het leer gaan wij in ons atelier uw schoenen op ambachtelijke wijze vervaardigen.
  • Na ongeveer zes weken zijn u handgemaakte schoenen klaar. U kunt ze persoonlijk ophalen of wij sturen ze naar u op.

De prijzen voor handgemaakte schoenen vindt u hier.

Maatwerk schoenen

Tegen een meerprijs is het uiteraard altijd mogelijk een schoen speciaal voor u te laten ontwerpen. Aan het eind bent u de eigenaar van de schoenen van uw dromen die perfect om uw voeten passen en aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Dus zoekt u niet zomaar een paar schoenen, maar iets speciaals of voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld voor een première op de rode loper of voor een jubileum? Loop eens bij ons binnen of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak. Wij bespreken graag met u de vele mogelijkheden.